Av med kläderna !! ♥

För ett tag sedan så träffade Anna en jätte trevlig kille på krogen, inte alls för på utan en helt retro kille som hon fastnade för relativt direkt. Han bjöd lite fint ut henne på en dejt och Anna blev förvånad över hur artig grabben var och tackade självklart JA!! De gick ut och åt en fin middag här i stan och när de skulle gå hemmåt så erbjöd han sig att följa henne hem. Äntligen en karl som beter sig som en man ska göra tänkte Anna och lät så klart honom följa henne hem. När de kom utanför Annas hem så frågade hon om han skulle med upp en stund och kankse kolla på en film, och det gjorde han så gärna. Anna hade inga tankar på ta ett intimare steg in i deras "förhållannde" utan var bara glad att ha hittat en normal kille så ville inte förlora honom riktigt än. Väl uppe i lägenheten så tryckte de in en film i DVD:n och satte sig i soffan.
 
Han började berätta att han är boxare och bygger ultimat mycket muskler på kroppen genom detta. Anna låtsas vara lite intresserad av det men egentligen brydde hon sig inte ett dugg av muskler och sporter. Han tog av sig tröjan och drog upp armen framför Anna.

-"Känn då, känn vilka muskler. De är ju stenhårda!!" säger han.
-"...ah....jo.....jätte fint... heh !? Anna tittar lite konstigt på honom.


Han reser sig sedan upp och berättar om hans magmuskler och drar av sig T-shirten.

-"Känn här då !! Känn här då!!

Anna börjar känna sig lite illa till mods och säger att hon inte vill känna på hans muskler, men han fnissar bara och börjar knäppa upp byxorna. Anna är helt chockad och vet inte om hon ska skratta eller gråta. Han trycker upp hans stjärt i hennes ansikte för att han vill att Anna ska känna på hans fasta rumpa men Anna reser sig ur soffan och sätter sig på vardagsrummsbordet istället. Han börjar gå lite närmare henne men hon backar och ber honom sätta på sig kläderna igen och att hon verkligen inte är intresserad över hans muskler överhuvudtaget.

Men han ler bara och försöker vell se lite sexig ut och SCHOOOP !! Så var kallingarna på golvet med resten av hans kläder.

-"Jag är omskuren! Och jag har faktiskt fått väldigt många komplimanger över hur fin min kuk är! Vad tycker du? Tycker inte du att den är fin?

Anna började packa ihopp hans saker och ställde sig vid ytterdörren med klädhögen i famnen.

-"Jag tycker du ska gå nu" Säger Anna.
-"Kan jag få klä på mig först?"
-"Nä !" Säger Anna med ett leende på läpparna.


Han började genast be om ursäkt för hur han betedde sig och att han aldrig har gjort någonting sådant förut. Men det spelade inte riktigt någon roll just nu för att för Anna så kommer han alltid att vara ett riktigt jävla psykfall. Så grabbeb gnatade iväg med kläderna i famnen och Anna satt sig och kollade på alldeles själv istället. (Okej efter att ha ringt alla hennes kompisar och berättad vad som just hänt :D )



 

Så kankse är det bättre att träffa de där halv talliga karlarna på dansgolvet istället för att få mega chock av snubbarna som leker fina och "inte som alla andra".
What You See, Isn´t Always What You Got !!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahahaha

2009-02-19 @ 07:47:58
Postat av: Anonym

Stört fan!

2009-02-19 @ 07:51:17
Postat av: Sophie

Hahaha , den killen va inte blyg inte ..

2009-02-19 @ 11:48:19
URL: http://pinkordead.blogg.se/
Postat av: HDR-fotografen

Tydligen mer än korven som var stympad på den killen.

2009-02-27 @ 22:12:21
URL: http://fotografhelsingborg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Finns ju karlar till allt :P

2009-02-28 @ 15:19:08
Postat av: nathalie !

Jäkligt bra och intressant blogg, glad att jag hittade hit (:

2009-06-02 @ 13:54:44
URL: http://nanathalie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0