Av med kläderna !! ♥

För ett tag sedan så träffade Anna en jätte trevlig kille på krogen, inte alls för på utan en helt retro kille som hon fastnade för relativt direkt. Han bjöd lite fint ut henne på en dejt och Anna blev förvånad över hur artig grabben var och tackade självklart JA!! De gick ut och åt en fin middag här i stan och när de skulle gå hemmåt så erbjöd han sig att följa henne hem. Äntligen en karl som beter sig som en man ska göra tänkte Anna och lät så klart honom följa henne hem. När de kom utanför Annas hem så frågade hon om han skulle med upp en stund och kankse kolla på en film, och det gjorde han så gärna. Anna hade inga tankar på ta ett intimare steg in i deras "förhållannde" utan var bara glad att ha hittat en normal kille så ville inte förlora honom riktigt än. Väl uppe i lägenheten så tryckte de in en film i DVD:n och satte sig i soffan.
 
Han började berätta att han är boxare och bygger ultimat mycket muskler på kroppen genom detta. Anna låtsas vara lite intresserad av det men egentligen brydde hon sig inte ett dugg av muskler och sporter. Han tog av sig tröjan och drog upp armen framför Anna.

-"Känn då, känn vilka muskler. De är ju stenhårda!!" säger han.
-"...ah....jo.....jätte fint... heh !? Anna tittar lite konstigt på honom.


Han reser sig sedan upp och berättar om hans magmuskler och drar av sig T-shirten.

-"Känn här då !! Känn här då!!

Anna börjar känna sig lite illa till mods och säger att hon inte vill känna på hans muskler, men han fnissar bara och börjar knäppa upp byxorna. Anna är helt chockad och vet inte om hon ska skratta eller gråta. Han trycker upp hans stjärt i hennes ansikte för att han vill att Anna ska känna på hans fasta rumpa men Anna reser sig ur soffan och sätter sig på vardagsrummsbordet istället. Han börjar gå lite närmare henne men hon backar och ber honom sätta på sig kläderna igen och att hon verkligen inte är intresserad över hans muskler överhuvudtaget.

Men han ler bara och försöker vell se lite sexig ut och SCHOOOP !! Så var kallingarna på golvet med resten av hans kläder.

-"Jag är omskuren! Och jag har faktiskt fått väldigt många komplimanger över hur fin min kuk är! Vad tycker du? Tycker inte du att den är fin?

Anna började packa ihopp hans saker och ställde sig vid ytterdörren med klädhögen i famnen.

-"Jag tycker du ska gå nu" Säger Anna.
-"Kan jag få klä på mig först?"
-"Nä !" Säger Anna med ett leende på läpparna.


Han började genast be om ursäkt för hur han betedde sig och att han aldrig har gjort någonting sådant förut. Men det spelade inte riktigt någon roll just nu för att för Anna så kommer han alltid att vara ett riktigt jävla psykfall. Så grabbeb gnatade iväg med kläderna i famnen och Anna satt sig och kollade på alldeles själv istället. (Okej efter att ha ringt alla hennes kompisar och berättad vad som just hänt :D )



 

Så kankse är det bättre att träffa de där halv talliga karlarna på dansgolvet istället för att få mega chock av snubbarna som leker fina och "inte som alla andra".
What You See, Isn´t Always What You Got !!


Undantaget!

Med tanke på det tidigare inlägget om att vi kvinnor blir så fruktansvärt feminina i ett förhållande så tänkte jag ta upp "kvinnan som är undantaget"
Det är ju så att män har en tendens till att klaga på kvinnliga kvinnor: "Gud vad hon tjatar", "Gud så svartsjuk", "Gud vad tråkig" & " Inte vill hon ha sex heller"
MEN när en kvinna är lite mer åt det manliga hållet lagd så duger inte det heller!
Om man inte tjatar så bryr man sig inte, om man inte är svartsjuk så älskar man honom inte, om man gillar att hålla igång då är man för hyper & vill man ständigt ha sex så blev det plötsligt ointressant.
Så man kan konstatera att män är förvirrade varelser som inte riktigt vet vad dom har för åsikter!

Flera exempel är väl: "Hon gör sig aldrig iordning sådär snyggt som när vi först träffades"
Om man istället gör det: " Fan vad hon ska ta tid på sig jämt, suck"
Eller: "Hon slappnar ju aldrig av på fyllan så kul att gå ut med den torrisen"
Om hon blir aspackad, glad & rolig: "Helvete vad du skämmer ut dig kvinna"

Ja allt återstående som finns att säga är väl: Inte lätt att vara kvinna när mannen beter sig så schizo i den bemärkelsen att dom hela tiden velar om vad dom vill ha!



Fast i Rollerna !

Har man samma personlighet när man är i ett förhållande och när man är singel?

Jag har jämt trott att jag är exakt samma människa med exakt samma personlighet oavsett vem jag är med och vilken situation jag är i. Den där självständiga kvinnan som klarar sig själv och hade levt exakt lika bra utan att ha en man runt omkring mig hela tiden. Sådan är jag i alla fall när jag är singel.
 Vill jag ha upp en tavla på en betong vägg så drar jag fram slagborren och borrar ett hål i väggen och fixar upp den alldeles själv utan att behöva ringa runt till de starka karlarna i telefonboken. Men när man går in i ett förhållande så tar jag på mig den där kvinnliga rollen. Hon som inte klarar av att spika in en spik i väggen själv, hon som inte kan byta ett däck på bilen själv och så vidare.

Är det verkigen så att vi blir mer kvinnliga när vi går in i ett förhållande och rollen som en riktig kvinna?

Jag satt och diskuterarde med min vännina om just detta ämne och vi kom fram till att det verkligen är så. Vi blir riktiga kvinnor när vi har en man bredvid oss. Vi blir mer känsliga, sårbara och måste beskyddas ständigt från livets alla faror. Vi gråter mera och visar verkligen att vi blir ledsna om vi blir det. Vi släpper ut tårarna när vi bråkar med våran partner eller när vi slår oss på fingret. Vi ser ut som riktiga frågetecken när vi ser en hammare ligga på bordet och en tavla som ska upp väggen. Som om vi inte vet hur vi ska göra för att få upp den? Om vi hade varit singlar hade vi inte tvekat att slå hål i väggen och få upp tavlan. Vi tappar alltså all maskulint i oss och använder bara våra femenina sidor i ett förhållande.


Män i sängen

Hur är män i sängen?
Det är ändå en fråga som kan svaras på: För det mesta är dom rätt kassa & har ingen aning om hur man tillfredställer en kvinna!! De gnuggar & skaver på dom mest bisarra ställena på kroppen & sex förvandlas till en mardröm med skavsår & ett ömt könsorgan. En gnista hopp ligger i dom männen som faktiskt vet vad dom sysslar med.

De kassa: Detta är en man som inte vet att sex är ömsesidigt & som aldrig har kommit på tanken att en kvinna faktiskt kan få orgasm. Eller så tror dom att kvinnan får det av deras massiva, perfekta penisar ( vilket oftast inte är fallet )
Fallet kan också vara så att kvinnor ibland aldrig säger hur dom vill ha det i sängen vilket är helt oacceptabelt och återföljs av ett "skyll dig själv" från min sida!
Sen finns det dom männen som helt enkelt inte fattar. Dom får tydliga instruktioner men har tyvärr inte födds med gåvan att tillfredställa det motsatta könet.
Det negativa för dessa män är att vi kvinnor alltid pratar med varandra vilket förstör deras chanser till ett bra sexliv då många kvinnor ger dom kalla handen i vetskap om att dom redan är urusla.

De bra: De männen som är bra i sängen upplevs med glädje av det kvinnliga könet & vi hyllar dessa män för deras kunskap.
Detta är förmodligen en man som varit i ett längre förhållande med en kvinna som har lyckats häva ur sig ( på ett ungefär ) hur man blir tillfredställd.
De har ganska lätt att få ragg med en påföljd av ett KK-förhållande om inte giftemål.

De bästa: Dessa män är en gåva från Gud. Dom föddes förmodligen i fel kropp då dom kan den kvinnliga kroppen utan & innan. De älskar att ge mer än att ta & njuter själva av din njutning.
Dom vet exakt vart dom ska ta på dig i exakt rätt ögonblick vilket ger dig mer sköna stunder än vad du själv kan göra.
Tyvärr är dessa män ovanliga men när man får tag på en så är det bäst att hålla sig kvar.
Man bör då inte prata för mycket gott om dom då dina vänninor & andra kvinnliga varelser säkerligen känner ett begär av att lägga vantarna på honom.

Ps: En sak som alltid gör mig förvånad är hur en man som berättar att han varit i ett långvarigt förhållande kan vara superkass i sängen! Vad är det för fel på den bruden och hur kan dom ens ha haft ett sexliv?
Personligen skulle jag aldrig tillåta en man att komma undan med ett par juck & dom flesta går att "putta" in i brazoonen.
Män upptäcker då oftast att sex är så mycket roligare när kvinnan också njuter så dom håller sig på den stigen!



Varför blir dem barn?

Karlar har en tendens att åldras baklänges många gånger!

Ena sekunden sitter man med en mogen man som kan diskutera i många långa timmar om djupa ämnen och i andra sekunden så blir de som griniga som små barn. En faktor till varför de blir 6 år igen är att de antingen inte får mat eller sömn på exakt rätt tid på dygnet. Väldigt underligt, men det är verkligen så de flesta männen fungerar här i världen, och det är ingenting vi kan göra åt den saken.

Så detta är en sak som vi alltid kommer ha som en stor fundering, och någonting som vi ALDRIG kommer få svar på (efterson karlarna inte ens själva vet varför de blir som de blir).


Mannens Doooooft !!

Typiskt kvinna: Bli helt totaly crazzzzzy över att man luktar man ! Många kvinnor blir helt förtollade över hur gott män luktar. Med eller utan parfym. Det är den som lockar oss till en viss sorts män och det är den som får oss helt turned ooon!
Det är även bevisat att kvinnor har störst chans att vara otrogna under sin ägglossning och att hon då går efter mannens doft då hennes luktsinne är känsligare än vanligt. Det leder ju även till en fråga om hur monogama vi människor egentligen är!?

Säg att du träffar en man som är otroligt snygg och som du genast känner dig attraherad av. Du tar dig en sniff ( förmodligen omedvetet ) och direkt känner du att ni inte klickade!
Prova alla tjejer där ute!!

Det har också gjorts tester hurvida tjejer kan känna igen sin pojkväns doft bland en massa andra män och resultatet blev att ALLA hittade sin pojkvän med enbart luktsinnet!!

RSS 2.0