AGP,USB,HDMI, ADHD..

Älskaaaaaaade daaataaaa !

Finns det någonting i världen som går upp emot en killes data !?? I deras värld nooooooo, absolutly nooot!
På deras datorer då finns allt som de någonsin behöver ha för att kunna överleva (förutom maten då, som de helst skulle vilja ha i ett kylskåp bredvid sig, all the time!).  De flesta har sitt jobb där igenom, de har kontakt med alla sina vänner där, de har sina grymt snygga brudar där och de har sexet där oxå! Hela deras liv kretsar runt dessa burkar och de skulle inte överlev en dag utan dem.

Det finns inte många pojkar som inte är experter inom data området och kan allt med alla dessa förkortningar, koder och utgångar/ingångar. Även de pojkar som deras liv inte kretsar runt datorerna har
grymt stor koll på allt ändå medans vi damer inte ens vet vad IT står för.

De kan sitta i dygn och leka med sina datorer och klunka cola för att kunna hålla sig vakna.
Dessa långa perioder som pojkarna håller sig vakna kallas för LAN och är höjdpunkten i de unga männens liv. När de blir lite äldre sedan och förhoppningsvis mognar en aning så brukar deras kärlek för datorerna tyna bort en del och dessa män finner sin kärlek i de RIKTIGA kvinnorna istället (även om de inte är lika snygga som de i datorn).
 
De unga männen som inte mognar och går vidare har sin dator som sin stora kärlek och det finns inget som kan komma emellan dem, någonsiiin! När en dator går sönder så kan man inte bara kasta fanskapen som en kvinna hade gjort, utan då sparar man hela kittet om man någon gång i livet skulle behöva reservdelar. Plus att det betyder faktiskt 8 års olycka för en kille att slänga en dator! (enligt dem!). Så grabbsen sparar på allt skräp och har en hel kyrkogård hemma med gamla datorer. Varenda del är kvar och de har ett helt museum hemma med datorer från alla möjliga årtal. Från den första datorn som kom till den senaste som nyss kommit ut i butikerna.

Lite sorligt bara att en man älskar en hårdiskt mer än sin flickvän.
Men man behöver heller inte oroa sig om att grabben har tråkigt !


Kommentarer
Postat av: Anonym

Diggar inte IT killar.

2009-01-15 @ 12:09:49
Postat av: lalle (elin n)

haha LAN och COLA(eller trockadero) chips och godis ÄLSKAR JAG och jag är tjej och jag hatade det förut men nu är jag ju tillsammans med en data nörd nu har vi 3 datorer här hemma och fler blir det nog :P

LNA!!!!!!!!!!!! hehe(= Lan)

man kan lära sig gilla det...

kom Tess följ med oss till mörkret haha ;)

kram//Elin N

2009-02-25 @ 12:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0