Vad vill kvinnor ha?


Vad är det som vi kvinnor är ute efter i en man?
Denna fråga är väldigt individuella men den går ändå att svara på eftersom de flesta kvinnor handlar på samma sätt gällande just detta.

Vi kvinnor vill oftast ha en trygg man, en riktigt familjefar, en snäll kille med hjärtat på rätt plats. Men faller vi för dem? Är det de grabbarna som vi tar med hem till föräldrarna? Nä, oftast inte. Vi väljer tyvärr Mr. Bad ass!

Han som behandlar dig som skit, han som inte håller sig till lagen och han som tror att att han är världens coolaste snubbe. Även om man garanterat vet att framtiden med denna man kanske inte blir som man har drömt om. Vi jagar denna man till jordens ände för att få honom att intressera sig för en, medan den snälla grabben står och väntar på dig. Men då kommer frågan: Varför ?
Måste tyvärr säga att vi damer är så naiva och blåögda att vi tror att vi kan ändra denna okänsliga man och få han till den mannen som vi vill ha han. Vi ska rädda honom ur hans förvirrande liv och få honom att älska just MIIIG !
Detta brukar alltid sluta med att det är damen som blir besviken och ledsen över att hennes plan misslyckades, han kommer aldrig att ändra sig och framför allt inte för en tjejs skull. Vi går ut ur förhållandet mer sårbara än vi var innan och lovar oss själva att aldrig mer jaga efter Mr. Bad igen. Men när intresset för att hitta en karl kommer upp igen så är det honom vi tar med hem igen!

Detta är förstås en mognadsfråga! Ju äldre man blir och ju mer erfarenhet man får utav män och kan lättare fiska reda på de trevliga karlarna. I en lite äldre ålder märker man vilken skit MR. Bad är och vill inte ha någonting med han att göra utan kan välja en man med lite lägre status och någon som redan är som man vill ha han utan att göra en massa ändringar (visst, finjusteringar måste man ju alltid göra.)

Kanske är det så att vi vill ha en man som ser lite bad ut men som har ett "mjukt" inre. En man som är lite tuff till det yttre men en riktig bullmamma när man lär känna han ordentligt.

Fast alla har ju olika stil på killar som de blir attraherade av. Vissa faller för de grymt snygga killarna, en annan som exempelvis jag, faller mer för de söta och lite blyga killarna. Men jag vet att detta fenomen med de Bad Boys existerar grymt mycket bland brudar som är i åldern mellan 15-25 ! Har många vänner som resonerar exakt gällande räddningsfrågan och tycker att Bad till det yttre men toffel i det inre skulle vara den perfekt kombinationen på deras dröm man.



Kommentarer
Postat av: THEREiGN

intressant blogg, på ett positivt sätt.

2009-01-15 @ 17:09:18
URL: http://thereign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0